Belgisch voetbal de komende jaren ook bij Play Sports

Belgisch voetbal de komende jaren ook bij Play Sports

Telenet sluit overeenkomst met Eleven Sports

 

Telenet en Eleven Sports hebben een overeenkomst bereikt voor de uitzendrechten van de nieuwe Eleven Pro League kanalen. Dit betekent dat Play Sports-abonnees het Belgisch voetbal vanaf vandaag 14 augustus, kunnen kijken via hun vertrouwde sportpakket. Telenet verontschuldigt zich voor het feit dat klanten de eerste speeldag niet konden zien via hun vertrouwde zender.

 

Telenet is blij te melden dat het een overeenkomst heeft bereikt met Eleven Sports voor de uitzendrechten van de Jupiler Pro League voor de komende seizoenen. Door deze overeenkomst kan Telenet zijn Play Sports-abonnees geruststellen dat ze opnieuw de matchen van de Belgische competitie live kunnen volgen op Play Sports vanaf deze avond. Klanten kunnen terecht op de drie nieuwe Eleven kanalen, te vinden op de plaats van de huidige Play Sports 6, 7 en 8 kanalen. De live voetbalwedstrijden van de Jupiler Pro League, maar ook de matchen van 1B, de Supercup en de Women Super League worden hier uitgezonden.


​Jeroen Bronselaer, verantwoordelijk voor residentiële marketing bij Telenet: “We beseffen dat we veel klanten teleurgesteld hebben toen we vorig weekend geen voetbal konden aanbieden. We hebben er de afgelopen dagen dan ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we tot een overeenkomst kwamen. We zijn dan ook erg blij dat we kunnen aankondigen dat vanaf vandaag, alle klanten weer in hun vertrouwde omgeving terecht kunnen voor het Belgisch voetbal.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports België en Luxemburg en Head of Acquisitions Eleven Sports Group: “Het Belgische voetbal toegankelijk maken voor zoveel mogelijk fans, is vanaf dag één onze betrachting geweest. In die context was het partnership met Telenet heel belangrijk. We zijn dan ook bijzonder blij dat we vandaag de overeenkomst kunnen aankondigen."

Ook voor de samenvattingen werd een overeenkomst bereikt. SBS zal met Sports Late Night ook de komende seizoenen de samenvattingen brengen.


​Play Sports blijft daarnaast ook verschillende andere internationale voetbalcompetities uitzenden zoals de Premier League, en via via de internationale kanalen van Eleven Sports ook La Liga, de Serie A en de Bundesliga 1. Ook andere sporten zoals veldrijden, basketbal, hockey, tennis, golf en motorsport blijven deel uitmaken van het pakket. De tijdelijke promotie voor bestaande abonnees van €10/maand korting blijft gelden tot 11 september. 

 

 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen