Bingewatchen en overnachten in je favoriete serie

Bingewatchen en overnachten in je favoriete serie

Mechelen, 19 november 2018 - Het kijkgedrag in Vlaanderen is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Onze honger naar de beste lokale en internationale series is aanzienlijk gegroeid en liefst van al gaan we ook helemaal op in onze favoriete reeks door te bingen. Geïnspireerd door deze trend versterkt Telenet vanaf 26 november de invulling van haar entertainmentpakket Play met meer series uit binnen- en buitenland. Bovendien trakteert Telenet superfans op de ultieme binge-ervaring in  een trailerpark.

Story image

6 ultieme en all-inclusive bingewatchervaringen
In de Antwerpse Meatpack openen vanaf 26 november 6 trailers of caravans de deuren waarin bezoekers 6 iconische series en ditto settings tot in alle zintuigen kunnen beleven. God is in the detail, en dat werd ter harte genomen in het trailerpark. Een rood wijntje zal des te lekkerder smaken uit de indrukwekkende glazen van Cersei Lannister in de Game of Thrones-trailer. Bij de trailer van The Sopranos kunnen bezoekers de recentste editie van The Star-Ledger even inkijken onder het bord van de Bada Bing. De echte kenner kijkt niet vreemd op van de gitzwarte Fangtasia-boom in de True Blood-trailer en herkent meteen de teksten op de muren in de Insecure-trailer. De gezelligste cel van Gent West staat binnenkort in de Meatpack en ook Dale’s RV-camper uit The Walking Dead lijkt daar een nieuwe thuis gevonden te hebben.

Story image

Een binge-sessie is pas geslaagd wanneer die een stuk in de nacht eindigt. Bezoekers kunnen dan ook overnachten in hun trailer om in dezelfde vibe als de serie verder te dromen. Zo is het trailerpark een totaalbeleving en een unieke manier om een nieuwe serie te ontdekken en instant fan te worden.

6 superfans nodigen uit
Het gevoel van verbondenheid en connectie die sommige kijkers voelen met een serie werkt aanstekelijk. 6 bekende superfans vertellen dan ook met veel passie en enthousiasme over hun favoriete reeks. Zo kent Rik Verheye de legendarische serie The Sopranos van binnen en van buiten en nodigt dan ook iedereen uit deze te (her)ontdekken: "Een cultserie met strakke dialogen, drama, geweld maar ook geweldige humor. Én topacteur James Gandolfini als maffiabaas Tony Soprano. Alleen daarvoor al moet je kijken.". Ook Thibault Christiaenssen steekt zijn liefde voor het bloeddorstige koningenspel van Game of Thrones niet onder stoelen of banken. "Echt alles zit in deze serie: draken, knappe vrouwen, epische vechtscènes, romantiek,... Bingen dus! Zeker nu winter is coming.". Dat bepaalde series ook leeftijdsgenoten en gemeenschappen wereldwijd met elkaar kan verbinden begrijpt Dvtch Norris maar al te goed dankzij Insecure: "Insecure is gewoonweg epic. Heerlijke, oncomfortabele humor doorspekt met zalige popculture references. Echt eentje om te zien!" Julie Van Den Steen werd dan weer bewonderaar van de vampierenwereld dankzij True Blood en Noémie Wolfs is fervent doomsday-prepper dankzij The Walking Dead. Vlaanderen moet allerminst onderdoen voor internationale toppers want Tinne Oltmans werpt zich graag op als fan van Gent West

Story image

Play: vanaf 26/11 nòg meer voor de seriefanaat en bingewatcher
Telenet lanceert het trailerpark naar aanleiding van de vernieuwde invulling van Play. Vanaf 26 november zullen namelijk alle internationale series – die nu enkel in Play More te zien zijn – ook in Play opgevraagd kunnen worden. Een vernieuwde overeenkomst met het Amerikaanse productiehuis HBO maakt het bovendien mogelijk om binnenkort te genieten van àlle HBO-topreeksen van nu maar ook van vroeger! Daarnaast blijft Play garant staan voor een uitgebreid lokaal aanbod, kidscontent en de Terugkijk-tv functionaliteit. Met deze stap wil Telenet het beste van de internationale én de lokale markt samenbrengen. Lees alles over de nieuwe Play in dit persbericht: Series kills the moviestar? We kijken een kwart meer series dan 3 jaar geleden. Alle informatie over de verdere samenwerking met HBO lees je hier: Telenet verlengt contract met HBO en breidt catalogus stevig uit.

TRAILERPARK - details

WAAR
Meatpack

Samberstraat 40
2060 Antwerpen

WANNEER
Open vanaf 26/11 tot en met 5/12

 PRAKTISCH

Overnachten kan met maximaal 2 personen per trailer.
Check-in is vanaf 18u00
Check-out is om 10u00
Diner en ontbijt inbegrepen bij de overnachting

SCHRIJF JE ONLINE IN EN WIN
www.telenet.be/trailerpark

© PICTURES by David Plas (Insecure, Game of Thrones, True Blood, The Sopranos & Gent West) and Jonathan Vahsen (The Walking Dead)

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen