Martine Tempels, Executive Vice President Telenet Business kiest voor carrièreswitch

Martine Tempels, Executive Vice President Telenet Business kiest voor carrièreswitch

Mechelen, 21 juni 2021 — Martine Tempels, Executive Vice President Telenet Business heeft beslist het bedrijf na 12 jaar te verlaten. Dat kondigt Telenet Group Holding nv (Euronext Brussel: TNET, “Telenet”) vandaag aan. Martine Tempels kiest voor een nieuwe stap in haar professionele loopbaan en wil haar expertise in IT en telecom buiten Telenet laten renderen. Martine Tempels was 10 jaar lid van het Senior Leadership Team van Telenet.

Na een succesvolle carrière bij grote internationale tech-bedrijven als NCR (AT&T) en EDS, startte Martine Tempels 12 jaar geleden bij Telenet. ​ Tempels heeft Telenet Business in die tijd omgevormd tot een belangrijke speler op de Belgische zakelijke markt. ​ Onder haar leiding steeg de omzet van Telenet Business tot 550 miljoen euro. Die omzet kon ze met haar ploeg van meer dan 1000 medewerkers realiseren door het B2B-aanbod voor de SOHO-markt te professionaliseren en het dienstenaanbod uit te breiden naar Cybersecurity, mobiele-, Cloud- en ICT-oplossingen voor de zakelijke markt.  Daarnaast veranderde ze de merkpositionering van Telenet Business met 100% focus op een persoonlijke service voor de klanten.

John Porter, CEO van Telenet: “Met spijt in het hart zie ik Martine bij Telenet vertrekken. ​ Martine heeft de business activiteiten van Telenet uitgebouwd tot een onmisbaar onderdeel van onze strategie. Samen met haar team heeft ze structureel bijgedragen aan de groei van Telenet. ​ Dankzij de overnames van Hostbasket, C-Cure, BASE Business, en Nextel heeft ze het dienstenportfolio van Telenet Business kunnen uitbreiden, waardoor onze B2B afdeling zeer duidelijk op de Belgische kaart is gezet. ​ Voor al die inspanningen en inzet wil ik haar bedanken. ​ Tegelijkertijd blijf ik gecharmeerd door het commitment dat Martine aan de dag legt om STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) opleidingen te promoten en haar tomeloze inzet voor CoderDojo. Die mix van professionalisme, gekoppeld aan authentiek engagement maakt van haar een inspirerende persoonlijkheid. Martine was in 2012 ICT woman of the year. ​ Voor mij is zij dat nog altijd! ​ Ik wens haar het beste bij haar nieuwe plannen”.

Martine Tempels blijft in haar functie tot een opvolger gevonden is en is ook bereid om de nieuwe verantwoordelijke voor Telenet Business te helpen inwerken. Na die periode zal ze op vraag van Telenet nog ondersteuning geven bij een aantal lopende projecten totdat ze een nieuwe stap zet in haar carrière.

Martine Tempels
Martine Tempels

Contact Telenet

Stefan Coenjaerts
​+32 499 57 76 47
[email protected]

 

 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen