Telenet en BASE bouwen maatregelen af en verlengen ook bepaalde initiatieven

Telenet en BASE bouwen maatregelen af en verlengen ook bepaalde initiatieven

De komende weken start de afbouw van de coronamaatregelen. Toch blijft de impact op ons leven groot. Daarom bekijken we zorgvuldig hoe we onze initiatieven afbouwen en welke we nog laten doorlopen.

Hieronder lijsten we de belangrijkste punten op over hoe we omgaan met installaties, reparaties en onze abonnementen de komende weken.

Een overzicht vind je op

-          Voor Telenet: https://www2.telenet.be/samenerdoor

-          Voor BASE: /www.base.be/nl/veelgestelde-vragen/mobiel-internet-apps/mobiel-internet/samen-door-uitzonderlijke-tijden.html

-          Voor Telenet Business: https://www2.telenet.be/TBsamenerdoor

 

Meer data voor vast internet tot eind juni, voor mobiel tot 25 mei

We rekenden in deze uitzonderlijke tijden maar de helft van het dataverbruik van onze Telenet- en BASE-klanten (en Telenet Business en BASE Business) aan. Voor de mobiele data-abonnementen zullen we dit stopzetten vanaf 25 mei. Daarna heb je opnieuw gewoon de inbegrepen data van je abonnement.

Omdat er nog altijd heel wat mensen thuiswerken en heel wat kinderen thuisonderwijs volgen, blijven we zorgen voor extra vast internet. En dat zeker tot eind juni.

Ook de daluren voor klanten met een onbeperkt internetabonnement blijven uitgebreid tot eind juni. Eerder waren die van 0 uur ’s nachts tot 12 uur ’s middags. Sinds 27 maart lopen ze van 0 tot 17 uur.

De zakelijke internetproducten Corporate Fibernet & iFiber hebben sowieso een steeds onbeperkt transfervolume.

 

Meer entertainment

In de TV-theek bundelde Telenet voor alle televisieklanten een reeks gratis films en series. Deze zullen tot eind juni in de TV-theek beschikbaar blijven.

Telenet wil zijn Play Sports-klanten in deze tijden waarin geen live wedstrijden gespeeld worden toch een zo straf mogelijk entertainment aanbod bieden. Daarom vult Telenet het sportaanbod in de maanden april en mei aan met straffe films en series. Concreet worden de Play Sports-kanalen 5 tot en met 8 (kanaalnummers 204 tem 207) ingevuld met de films van Play More. Dit zal zo blijven tot eind mei.


​Onderhoudswerken aan het netwerk worden stilaan hervat

Onderhoudswerken aan het netwerk worden stilaan hervat. Uiteraard blijft connectiviteit voor klanten van absoluut belang. Welke werken doorgaan wordt dan ook grondig geëvalueerd. We doen er alles aan om de hinder bij werken tot een minimum te beperken.


​#samenerdoor

Op www.telenetsamenerdoor.be werden er tips en tricks gedeeld over hoe het leven en werken thuis te organiseren tijdens lockdown. Ook dit platform zal de komende weken nog beschikbaar blijven. 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen