Telenet informeert zijn klanten over prijsaanpassing in lijn met inflatie

Telenet informeert zijn klanten over prijsaanpassing in lijn met inflatie

Maandag 3 juni 2019— Telenet past op 4 augustus 2019 de tarieven van zijn vaste, maandelijkse abonnementskosten aan. De aanpassing van 1,87% die het bedrijf doorvoert is in lijn met inflatie. Alle klanten worden de komende dagen op de hoogte gebracht van de aanpassing.

Telenet zal op 4 augustus een aanpassing van 1,87% toepassen op de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, digitale en analoge televisie, mobiele en vaste telefonie. De aanpassing is in lijn met inflatie. Telenet krijgt jaarlijks te maken met algemeen stijgende kosten. Deze worden gereflecteerd in de gezondheidsindex waaraan onder andere de algemene verhoging van de meeste lonen wettelijk verbonden zijn. Maar ook materialen en grondstoffen zoals energie, worden jaarlijks duurder.

Ons prijsbeleid is iets wat we elk jaar zorgvuldig evalueren. We gaan hierbij niet over één nacht ijs. We passen onze tarieven aan in lijn met inflatie. We begrijpen dat deze boodschap nooit aangenaam is. We blijven de klant uiteraard garanderen dat we verder onverminderd zijn producten zullen blijven verbeteren en aanpassen aan de manier waarop hij ze gebruikt”, klinkt het bij het bedrijf. 

 Een overzicht van prijswijzigingen is te vinden op telenet.be/nieuweprijzen.

Volgende tarieven blijven ongewijzigd:

  • Entertainmentpakketten Play, Play More, Play Sports en de Play Sports Dagpas
  • Vaste telefonie opties
  • Tarieven volgens verbruik buiten bundel voor zowel vaste als mobiele lijn
  • Installatie & activatiekosten
  • Toepassing van het sociaal tarief

 Telenet wil persoonlijk en transparant communiceren naar zijn klanten. Elke klant wordt vanaf morgen persoonlijk geïnformeerd.

 

 

Nieuws
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen